06 55504812 Call us anytime
info@hoveniersbedrijfvisser.com Drop an email

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Om de tuin het hele jaar zo mooi mogelijk te laten zijn, is regelmatig tuinonderhoud van belang. Het is belangrijk voor een optimale groei en bloei van de bomen en planten in uw tuin. Goed tuinonderhoud vraagt om de nodige tijd, vakkennis en ervaring. Er zijn bomen, heesters en planten die groeien en bloeien in het voorjaar, in het najaar, zomer of winter. Welke bomen moeten gesnoeid en wanneer is het daar de beste periode voor? De seizoenen wisselen en strenge vorst, extreme droogte, wateroverlast, of vervelend ongedierte kunnen in de tuin behoorlijke schade aanrichten.

 

Jaarlijks onderhoud is een optie voor de tuinbezitter die zelf veel plezier beleeft aan tuinieren en slechts twee of drie keer per jaar behoefte heeft aan de tuinspecialist voor onderhoud. Zoals voor het winterklaar maken van de tuin in het najaar, dat specifieke kennis vraagt wanneer het gaat om snoeien. Bij het voorjaarsonderhoud krijgt onder andere het gazon extra aandacht. In de zomermaanden snoeien we dan de hagen en sommige weelderig gegroeide heesters en vroeg bloeiende vaste planten terug.

 

Graszoden leggen is niet voor iedereen weggelegd. Hoveniersbedrijf Visser kan dit vakkundig voor u verzorgen. Door levering van de hoogste kwaliteit graszoden, ondergrond uitvlakken, egaliseren en walsen.Informeer naar de mogelijkheden.